Over Maikel van Halder Rijwielen – Sleutelservice

Over van Halder Rijwielen – Sleutelservice  in ‘s-Hertogenbosch,                              u winkel voor  Fietsen en Sleutels !

sfeerafbeelding e-bike

Maikel van Halder Rijwielen is sinds 2012 een vertrouwde fietsenmaker in ‘s-Hertogenbosch. U kunt bij ons niet alleen terecht voor een groot aanbod van fietsen, maar ook voor de reparatie en onderhoud van u fiets. Voor accesoires of een fietsverzekering bent u bij ons ook op het goede adres. Sinds januari 2016 hebben wij de sleutelservice van enorm Ruiterman op het Rivierenplein overgenomen, en kunt u dus ook uw sleutel bij ons laten bij maken.

Veel van deze sleutels kunnen wij voor uw bijmaken :                                                                                                                        Auto – Cilinder – Klavier – Baan  – Certificaat – Transponder – Kruis – Fiets – Meubel

Maikel van Halder Rijwielen


Maikel van Halder Rijwielen is een kleine zelfstandige rijwielzaak in ’s-Hertogenbosch en wordt natuurlijk gerund door eigenaar Maikel. Maikel is een gediplomeerde fietsenmaker met een scherp oog voor service en kwaliteit. In oktober 2012 opende hij zijn winkel in tweewielers en sindsdien zijn er steeds meer tevreden klanten bijgekomen. Er wordt altijd gestreefd naar een snelle en klantvriendelijke service. We horen het dan ook graag van u wanneer u denkt dat we hierin iets kunnen verbeteren om u zo nog beter van dienst te kunnen zijn.

Kwaliteit


Het leveren van kwaliteit, zowel in de verkoop van nieuwe en tweedehands tweewielers, als in onze reparatie- en sleutelservice, staat bij ons hoog in het vaandel. Wij selecteren onze producten met veel aandacht en gaan daarbij altijd voor kwaliteit en betaalbaarheid. Door het geven van garantie op onze reparatiewerkzaamheden bent u verzekerd van een goede service. En ook daarom kiest u voor tweewielerspecialist Maikel van Halder Rijwielen/Sleutelservice in ‘s-Hertogenbosch!

Aanbod


Door u te voorzien van een ruim aanbod van tweewielers, slaagt bijna iedereen bij ons! En zoekt u toch net een ander model wat wij niet op voorraad hebben? Dan bestellen we dat voor u of we zoeken een goede oplossing. Alles kan bij Maikel van Halder Rijwielen in ‘s-Hertogenbosch waar uw wensen bepalend zijn voor onze collectie fietsen en elektrische fietsen. Meer weten? Neem contact met ons op via de contactpagina.