Sleutelservice

halder-sleutel-fiets

Sleutel bij laten maken in ‘s-Hertogenbosch ?

Wilt u een sleutel bij laten maken in ’s-Hertogenbosch dan bent u bij
SLEUTELSERVICE – MAIKEL VAN HALDER RIJWIELEN in DEN BOSCH op het juiste adres.

Bij sleutelservice – Maikel van Halder Rijwielen in DEN BOSCH kunt u veel soorten sleutels bij laten maken. Of het nu gaat om uw huissleutel, fietssleutel, autosleutel, transponder sleutel met chip, klaviersleutel of meubelsleutel . Wij maken ze graag voor u !

Wie is Sleutelservice van Halder Rijwielen Den Bosch?

Maikel van Halder Rijwielen is een rijwielzaak in Den Bosch die sinds oktober 2012 gevestigd is aan de Demerstraat 52 op het Rivierenplein in Den Bosch. Sinds Januari 2016 zijn wij ook gestart met een Sleutelservice in de Rijwielzaak !
Wij hebben de juiste machines om u sleutels met veel zorg bij te maken.
Door ons ruim assortiment aan sleutels kunnen wij veel van deze gelijk
bij maken terwijl u wacht !

Cilinder sleutels :

Bent u sleutels kwijt van bijvoorbeeld uw voordeur, schuur of gewoon van een raamslotje.
Wij hebben een breed assortiment cilinder sleutels op voorraad en maken deze terwijl u er op wacht !

Autosleutels:

Wij maken ook autosleutels. De meeste autosleutels hebben tegenwoordig een ingebouwde transponderchip. Deze transponderchip maakt bij het starten contact met de boardcomputer van uw auto. Wanneer de code van de chip niet herkend wordt door de boardcomputer zal uw auto niet starten. De meeste autosleutels kunnen wij kopiëren voor u.

Certificaat sleutels :

Heeft u een sluit systeem met gecertificeerde sleutels, dan kunt u ook bij ons terecht.
Voor de nieuwe sleutel moet u wel uw certificaat van het sluitsysteem mee brengen.

Fietssleutel :

Heeft u nog maar een Fietssleutel en wilt u graag een reserve, wij maken graag een nieuwe fietssleutel voor u, oude of nieuwe sloten de meeste fiets sleutels maken wij terwijl u erop wacht !

Klavier sleutel :

Klavier sleutels zijn er in veel soorten en maten, vaak standaard sleutels die wij zo hebben liggen voor u. Mocht uw sleutel niet onder de standaard sleutels vallen dan kunnen wij hem vaak op maat maken voor u.

Overige sleutels :

Heeft u een andere sleutel ? Loop dan eens binnen bij Sleutelservice van Halder aan de Demerstraat 52 in ‘s-Hertogenbosch. In veel gevallen kunnen wij de sleutel gewoon leveren of maken.

Naambordjes & Naamplaatjes :

Bent u opzoek naar een nieuw naambordje of klein naamplaatje,tekstbord
of pictogram dan bent u ook op het juiste adres bij VAN HALDER SLEUTELSERVICE in DEN BOSCH. Bij ons vind u allerlei soorten bordjes,plaatjes en pictogrammen in verschillende materiaal soorten bijvoorbeeld : Acrylaat, RVS, Messing, Emaille, Aluminium. Loop hiervoor een binnen in onze winkel.

naambordje 2
naambordje
sierplaten2_1