Bij de jaarlijkse onafhankelijke elektrische fietsen test van de Consumentenbond is de Batavus Stream als ‘Beste uit de Test’ gekomen! Daarnaast is de Batavus E-Diva betiteld als ‘Beste Koop’.

images[7]

Lees hier het testoordeel van de Batavus Strem en de Batavus E-Diva.

Testoordeel Consumentenbond Batavus Stream
De Stream krijgt als testoordeel een 8,5 van de Consumentenbond. Het oordeel van de Consumentenbond over de Batavus Stream luidt: “Deze fiets met Yamaha-middenmotor geeft veel ondersteuning onder alle rijomstandigheden en biedt een grote actieradius bij de sterkste ondersteuning. Hij heeft goede remmen en de koplamp geeft goed licht. Wel is de ondersteuning bij constante snelheid van wisselend niveau en maakt de motor een minder prettig geluid.”

 

Robuuste kracht en ultiem comfort komen samen in de Batavus Stream. De betrouwbare en krachtige Yamaha middenmotor waarmee de Stream standaard is uitgerust, voorziet deze stijlvolle zilverkleurige e-bike van zijn uitzonderlijke vermogen en souplesse. Ideaal voor de langere recreatieve fietstochten, al is deze sterke elektrische fiets ook uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.

 

Testoordeel Consumentenbond Batavus E-Diva

De E-Diva kreeg een 7,6 van de Consumentenbond. Het testoordeel van de Consumentenbond over de Batavus E-Diva luidt: “Deze klassiek ogende transportfiets rijdt erg stabiel, vooral in rechte lijn en heeft een comfortabel zadel. Op de accu met middelgrote capaciteit kom je onder de sterkste ondersteuning toch nog 28 kilometer ver.

De lage prijs van de fiets rechtvaardigt dat er standaard geen snelheidsmeter op zit. Door de voorwielmotor stuurt hij wat log en de remprestaties voldoen maar net.”

Met de E-Diva hebben we de populariteit, de elegantie en het comfort van de Diva gecombineerd met de kracht van een e-bike. Een prachtige, stoere elektrische fiets die eenvoudig te bedienen is, waarmee je met nog meer plezier door het leven fietst.