Trenergy E-relax Pro E-bike

TrenergyERelaxProdames_srcset-large

De E-Relax Pro kenmerkt zich door een zeer sterke prijs/kwaliteit verhouding. De fiets is rijk aangekleed, biedt een hoogwaardig rij comfort, is afgewerkt met hoogwaardige onderdelen van bekende merken en weet dit alles toch te combineren met een prijsniveau dat ongekend is.

Deze elektrische fiets is een zeer populair model binnen het Trenergy assortiment. Deze elektrische fiets is hoogwaardig uitgevoerd en is voorzien van een krachtige, soepele,

maar tevens geruisarme motor in het voorwiel. De fiets kan worden uitgevoerd met een Samsung batterij met 10,4Ah (375 watt/uur) en 13Ah (468 watt/uur).

De fiets heeft een betrouwbare Nexus-7 versnellingsnaaf van Shimano, is uitgerust met Spanninga koplamp en achterlicht welke beiden gevoed worden vanuit de hoofdbatterij. Zowel zadel als voorvork zijn voorzien van comfortabele vering. Het remsysteem, met voor een velgrem en achter een Shimano rollerbrake zal u een gevoel van veiligheid bieden.

Bediening van deze elektrische fiets vindt plaats door middel van een uitgebreid LCD display dat is geplaatst in het midden op het stuur. Het display geeft u informatie over de batterijstatus, de snelheid die u fietst en heeft tevens een trip en totaal kilometerteller. U kunt kiezen uit 5 ondersteuningsstanden, maar vanuit dit display kunt u ook de verlichting bedienen en de loop ondersteuning inschakelen.

Prijs:


10ah accu = 1299 euro

13ah accu =1399 euro